Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/dorrahba/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/dorrahba/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Oriflame škola šminkanja - Dorrah
Oriflame škola šminkanja

Oriflame škola šminkanja

by Emina, 22/02/2019

Ne moramo ići s pet kapi parfema u krevet, niti na fakultet pod punom make up spremom, ali postoje trenuci u kojima želimo zablistati i trebamo pomoć stručnjaka.

Oriflame tim sinoć je sa našim studenticama  održao radionicu ” Škola šminkanja”.

Jednostavni lookovi s upečatljivim naglascima oduševili su naše studentice, a djevojke su istovremeno imale priliku postaviti sva pitanja vezana uz tehnike nanošenja make upa i samih proizvoda koji su najbolji za korištenje. S obzirom da su u pitanju bile ljetne kombinacije, boje su bile razigrane i vesele dok su sastojci bili prozračni i lagani za kožu.

Djevojke su na radionici imale prilike i isprobati proizvode koji su idealni za postizanje predstavljenih lookova, a najviše su ih oduševile olovke u intenzivnim bojama, The one wonder xxxl maskara i kompletna The one make up linija koja suptilno naglašava  prirodnu ljepotu i nije preteška za lice. Također, osim predstavljenih proizvoda, uz  profesionalne savjete saznale su i koji su proizvodi najbolji za njihov tip i podton kože.

Još jednom veliko hvala Oriflame timu na izuzetnoj radionici koja je pored edukativnog dijela bila jako zabavna.