Studentska ponuda – poseban meni po povoljnoj cijeni

Studentska ponuda – poseban meni po povoljnoj cijeni

by Emina, 04/03/2019

Dragi studenti, restoran University hotela Dorrah otvorit će svoja vrata svim studentima na području grada Tuzla svakog ponedjeljka, srijede i četvrtka te pripremiti poseban meni po povoljnoj cijeni. 

Studenti se mogu prijaviti na recepciji hotela, gdje će im se izdati kartice na osnovu kojih mogu koristiti restoranske usluge i ostvariti posebne pogodnosti.  Posebne pogodnosti za drugi semestar akademske 2018/19 – Za svaki četvrti obrok jedan dobijate gratis. 

Vaše je samo da nas posjetite a ugodno osoblje hotela će Vam, za vrijeme vašeg boravka, izraditi karticu s kojom ćete moći koristiti svoje pogodnosti. Za izradu kartice potrebno je priložiti neki lični dokument i nalaziti se na popisu studenata  koji će biti ažuriran svakodnevno.
Kako biste bili što bolje upoznati sa ponudama, početkom svake sedmice na nasem facebook i instagram profilu dostavljat ćemo Vam sedmične ponude ili na vašu email adresu koju možete ostaviti putem ispunjene kontakt forme na slijedećem linku http://bit.ly/2He5YdU
Cijene obroka se kreću već od 2,50 KM pa do 4,50 KM ovisno o vrsti obroka i dnevnoj ponudi.

Ponuda važi od ponedjeljka, 11.03.2019.