Udruženje studentica  hotela Dorrah na NGO sajmu u Tuzli

Udruženje studentica hotela Dorrah na NGO sajmu u Tuzli

by Emina, 19/10/2018

Udruženje studentica University hotela Dorrah danas je predstavilo svoj rad na NGO Sajmu u Gradskom parku u Tuzli u organizaciji Omladinskog resursnog centra.
Rad naših studentica bazira se na društveno odgovornim projektima, psiholoskim radionicama, kreativnim radionicama, obilježavanju značajnih datuma, humanitarnim akcijama i edukacijama.

Pratimo rad Omladinskog resursnog centra i moramo pohvaliti organizaciju ovog  događaja. Pored informisanja javnosti ovo je izuzetna prilika da motivišemo mlade da se uključe u nevladine organizacije i udruženja kako bi bili društveno korisni, stekli znanja i iskustva te formirali svoju ličnost u pravom smijeru, izjavila je korisnica usluga i član udruženja studentica University Hotela Dorrah – Omerčić Ajla.

Naše studentice su izuzetno odgovorne u pogledu svog studija, redovno obavljaju fakultetske obaveze i uspješno polažu ispite. Volonterski su angažovane na društveno korisnim projektima i samostalni su pokretači raznih humanitarnih akcija. Teže usavršavanju, uspjehu i profesionalnosti za što smatramo da će donijeti promjene i napredak našem društvu.