Druga kreativna radionica za djecu sa poteškoćama u razvoju – Parallel

Druga kreativna radionica za djecu sa poteškoćama u razvoju – Parallel

by Emina, 18/03/2019

rošle sedmice smo bili domaćini druge kreativne radionice za djecu sa poteškoćama u razvoju u organizaciji Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade ”Parallel”.

Još jednom su divni  mladi ljudi srušili predrasude uz kreativan rad i zabavu.

Ova divna djeca su nam vratila osmijeh i uljepšala kišoviti dan. Koliko je malo potrebno za sreću vidjeli smo iz njihovog primjera. Pored divne energije podsjetili su nas koliko je važno bezuslovno dijeliti ljubav i osmijeh.

Posebna zahvala ide studentima, članovima i organizatorima Prijateljskog takmičenja Specijalne olimpijade Parallel koja će biti održana u aprilu jer su zaista zlatan primjer našem društvu i našoj omladini.

Radujemo se novom susretu i ovom zaista jako važnom događaju kako za naš grad tako i za sve nas.

Budite i vi podrška osobama sa poteškoćama u razvoju. Ukoliko želite biti vlasnik jedne od Kartica humanosti u bilo kojoj vrijednosti od 0,5 KM do 100 KM, možete  se javiti na email  specparallel@gmail.com ili u  inbox stranice na facebooku Prijateljsko takmičenje Specijalne olimpijade “Parallel”

Pored gore navedenog, pomoć u skupljanju sredstava za ovaj projekt može se i preko linka Facebooka: https://www.facebook.com/donate/413690425841170/?fundraiser_source=external_url

Parallel4

 

Parallel3