Last minute ponuda: Ostale su još samo dvije superior dvokrevetne sobe

Last minute ponuda: Ostale su još samo dvije superior dvokrevetne sobe

by admin, 08/09/2021

Mi se već uveliko pripremamo za početak nove akademske godine, a ti? 

Da, znamo… I nama je ljeto prošlo brzinom svjetlosti ali ne tugujemo jer nam dolaze naše studentice, naši biseri. Sitno brojimo ove septembarske dane.

U Dorrahu su ostale još samo dvije superior dvokrevetne sobe, tačnije mjesto za samo četiri studentice …

Ono po čemu se razlikuje superior soba od classic dvokrevetne sobe jeste veća kvadratura, mjesto za odmor i tv. Superior sobu možeš dobiti po jedinstvenoj cijeni za potpisivanje ugovora u trajanju od  jedne akademske godine to za samo 280,00 KM/osobi. 

U cijene smještaja ulazi: režije, sedmično čišćenje sobe, mjesečno mijenjanje posteljine, korištenje biblioteke, loung-a, terase te besplatne edukacije i radionice za profesionalno i lično usavršavanje, izleti unutar Bosne i Hercegovine. Za najbolje studentice tokom akademske godine obezbjedili smo i  besplatna putovanja.

Sve o Dorrahu možeš pročitati OVDJE. 

Misliš da nisi dobila sve informacije? Budi slobodna da nam se javiš putem mail adrese dorrahtuzla@gmail.com ili kontakt telefona +387 35 210 190. Potrudit ćemo se da ti damo odgovore na sva pitanja i dođi, posjeti nas … Biće nam zadovoljstvo da upoznamo novu prijateljicu.

Čekamo te, ne propusti priliku da doživiš nezaboravna iskustva, sklopiš trajna prijateljstva, usavršiš svoja znanja, zabaviš se, proživiš top studentske dane i budeš dio važne zajednice koja motiviše i nakon završenog fakulteta jer žena je ženi drug i naša priča se nastavlja ….

S ljubavlju,

Tvoj Dorrah Tim