O Nama

Poštovani posjetitelji, dobro došli na stranice Studentskog hotela Dorrah u Tuzli.

Studentski hotel Dorrah je mjesto gdje su se  potrebe studenata 21 stoljeća i moderni dizajn spojili u dinamičnoj harmoniji.

Mladi su naša budućnost, naše bolje sutra i u skladu sa tim zaslužuju imati u ponudi kvalitetan studentski smještaj gdje će provesti vjerovatno i najljepše dane svog studentskog života.

Vođeni pomenutim kao i tim da je grad Tuzla  u oskudici sa studentskim smještajem, došli smo na ideju osnivanja studentskog hotela Dorrah.

Pedagoški razlozi, mir i sigurnost su nas naveli da osnujemo  studentski smještaj za djevojke.

Nalazimo se preko puta najvećeg Bingo City centra u Bosni i Hercegovini. U neposrednoj blizini našeg hotela nalazi se glavna željeznička stanica, tržni centar Omega, Univerzitetska ulica te Dom zdravlja.

Moderno namješten, sa mnoštvo dodatnih sadržaja i susretljivim osobljem pružit će Vam osjećaj kao da se nalazite u sopstvenom domu.Studentski hotel Dorrah raspolaže sa  58 dvokrevetnih soba , 2 trokrevetne i 1 sobu deluxe kategorije.Sve sobe su moderno namještene i sadrže: udobne krevete za miran san, kupaonice sa tušem,  pojedinačni prostor za učenje, televizor, internet, wi-fi, klimu, grijanje, savremeni sistem zaštite, štednjak i čajnik.Objekat je pokriven video nadzorom, jer je sigurnost hotela i njegovih gostiju naš imperativ.

Za unaprijeđenje studentskog života su zaduženi i dodatni sadržaji koji  uključuju usluge room service, cleaning service, restoran, vešeraj, učionice, biblioteku, informatičku salu, mesdžid, fitness salu, frizerski salon.Pored navedenog dostupan je vanjski i garažni parking prostor  kao i recepcija koja je otvorena 24 sata dnevno.

Trendy dizajn  cijelog hotela povezan je sa kvalitetom smještaja koji pruža udobnost i komfor.

Naš restoran Vam nudi usluge ishrane koje će biti na bazi doručka i večere.Naši kulinarski eksperti potrudit će se da Vam ponude najukusnija jela koja će te moći birati individualno .

Zaposlenici će nastojati da potrebe i želje studentica zadovolje brzo i efikasno, pružajući kvalitetnu uslugu te maximalnu podršku u njihovom  razvoju i učenju .

Tu je još mnogo toga, a odnosi se na edukacije i radionice koje smo pripremili za naše korisnice. Mnoštvo dodatnih sadržaja učiniti će Vaš boravak ljepšim i dati osjećaj vlastitog doma.

Ukoliko ste zainteresovane da  Vaši studentski dani   budu praćeni kvalitetim smještajem, uslugom  i podrškom onda će sigurno studentski hotel Dorrah ispuniti Vaša očekivanja i biti važan elemenat ka ostvarenju  Vaših ciljeva a to su obrazovanje i perspektivna budućnost .

Dobro nam došle.